miércoles, 20 de octubre de 2010

Excursió a Xàtiva


LA PRIMERA EXCURSIÓ PREVISTA PER AL CURS 2010-2011 ÉS A LA CIUTAT DE XÀTIVA, LA CAPITAL DE LES COMARQUES CENTRALS DEL PAIS VALENCIÀ.

La visita serà el divendres 5 de novembre. Anirem en autocar i visitarem el Museu de L'Almodí (on hi és el quadre de Felip V cap avall), el castell des del qual podrem gaudir d'unes vistes fantàstiques de la comarca de La Costera i el jardí de "El Palasiet". A més a més podrem passejar per L'Albereda, veure el Parc Selgas i qui vulga podrà tastar les famoses "almoixàvenes" o l'arnadí típic d'aquesta època.
El preu de la visita és de 15 € i inclou:

  • El viatge d'anar i tornar a Xàtiva en autocar.
  • Les entrades al Museu, al Castell i als jardins de "El Palasiet".
  • El passeig fins al castell amb el tren turístic.

Confiem en tenir un bon oratge que ens permeta dinar a l'aire lliure en la zona de pic-nic que hi al costat del castell, per tant cal portar el dinar preparat de casa (entrepans, fiambreres,...). També podeu portar la beguda, si no voleu comprar-la en els bars de la zona.

Segur que ho passarem d'allò més bé i aprendrem moltes coses, més tenint en compte que gaudirem de tres "cicerones" nadius de Xàtiva que ens explicaran molt bé tots el detalls de la visita: els professors Vicent Calixte Juan, Francisco López i l'antiga alumna Mª José Docón.

No us pergueu l'oportunitat d'aquesta visita pel preu de 15 €.

Cal apuntar-se el més prompte possible perquè les places s'esgotaran de seguida. Digueu-ho als vostres professors o contesteu a aquest correu aviat.

No hay comentarios: