martes, 14 de diciembre de 2010

Nuevo libro para el Club de Lectura


Ya está a tu disposición el nuevo libro para el Club de Lectura. Se trata de "El vagón de las mujeres" de Anita Nair. Ten en cuenta que lo comentaremos después de las Navidades (la fecha ya la daremos a conocer). Si quieres un ejemplar, pídenoslo.


1 comentario:

J.Micó dijo...

No sé si és aquest el lloc per comentar "Tokyo blues ",però no l´he trobat en una altra banda.
Bé,pel que fa al llibre citat, he de dir que no el vaig llegir ja que no estic en el grup, només hi vaig quan puc.L´anàlisi i l´exposició que va fer la companya, no recorde el seu nom, em paregué completa i divertida.D´aquesta exposició interessant voldria destacar que vaig intuir la soledat que amera els individus de la societat japonesa,tan gran deu ser, que a la novel.la la majoria dels protagonistes acaben suïcidant-se.
També recorde de l´exposició l´èmfasi que es fa de la llibertat sexual, no així potser dels mètodes anticonceptius. Un altre aspecte que destacaria és l´interessant debat que l´exposició i la novel.la van promoure a la classe.
Per resumir diré que la novel.la sembla ser una crítica a una societat que ha aconseguit un gran "progrés" material,no massa igualitari, però que no aporta benestar humà a les persones, allò que en diríem la felicitat.Progressar sí, però al servei de la comunitat.