viernes, 17 de diciembre de 2010

Xarrada de Patxi Raga sobre la realitat lingüística d'Àfrica


Ahir dijous 16 i dins del dia de les llengües, vam comptar amb la presència de Patxi Raga, professor de Lingüística de la Universitat Jaume I de Castelló. Va ser una autèntica delícia escoltar a Patxi, desmuntat tòpics i acostant-nos una imatge en positiu del continent africà. El tema: "La realitat lingüística del continent africà". En acabar, vam intercanviar regals: l'Escola li va oferir l' últim treball discogràfic del senegalés Youssou Ndour "Dakar-Kingston"; Patxi ens va regalar el seu manual de wolof per a castellanoparlants "Ñu book". MOLTES GRÀCIES.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

La conferencia que Patxi nos dió era muy interesante, es una lastima que no se tuviera más tiempo, pues con toda seguridad nos enriqueceria mucho más. Enhorabuena y espero que vuelva a darnos otra conferencia más amplia.IS

Anónimo dijo...

Aprendimos mucho con Patxi. Especialmente interesante resultó comprobar cómo las lenguas conviven con más naturalidad de lo que lo hacen en Europa, o cómo el mestizaje lingüístico está bien visto o cómo el plurilingüismo es un valor y no un lastre.
DJEREDEFF PATXI.

Anónimo dijo...

Enhorabona per una conferència interessant i amena que ens mostrà a tots una cara diferent a la que ens mostren habitualment els mitjans de comunicació. Sembla que tenim prou per aprendre'n.
Anna.