jueves, 11 de febrero de 2010

Quins llocs recomanaries en València?

En esta entrada del blog, podeu recomanar diferents llocs de la ciutat de València i voltants. Podeu recomanar un bar, un restaurant, un pub... o també un lloc a l´aire lliure (un jardí, un carrer, una plaça, un mercadet...). Es tracta d´evocar eixos llocs que ens agraden especialment per alguna raó. Anima´t a completar el nostre mapa particular de la ciutat.

21 comentarios:

Anónimo dijo...

Vos recomane anar al Parc de Capçalera. Està al final del riu,entrant en Mislata.
He anat diverses voltes amb els xiquets i és un parc molt gran i molt bonic. Hi ha molts arbres i un gran llac amb molts peixos. També hi ha molts ànecs. Un gran parc de jocs on els xiquets es poden passar hores jugant. Crec que hi ha una muntanya a la qual es pot pujar.
Ara han posat el bioparc al costat del parc, però no puc comentar res perquè jo no he anat.
És un bon lloc per anar al matí i quedar-se tot el dia.

Anónimo dijo...

Hola a tots,vos vaig a recomanar un bar que s´anomena Triliri. És un lloc que està en la zona Woody. Bo, per anar amb els amics i pasar-ho bé, riure´t molt i sortir doblat.. Per què diràs? perquè tens tres quints per un euro i si vols pots comprar un pernil per 30€ per els quatre o cinc i ja sopeu tots i vos aneu més tranquils i plens.F.G.A

Anónimo dijo...

Per a conéixer València, no hi ha cosa millor que fer un passeig pel casc històric, de vegades jo vaig pels carrers estrets i quasi sempre bruts (perquè l´ajuntament, només neteja el port),m´agrada
imaginar encara que ja no hi ha quasi res com hi havia estat la València àrab , el mercat (zoco) que ocupava el carrer del "Trench", "Les Mantes" y al voltant. Ara també en ve de gust imaginar-me les cinc portes que hi havia a la murralla i malgat que hui només que resisteix la de Serrans al mateix lloc i tan sols és l´original. Bé València mereix la pena.

Anónimo dijo...

Ell lloc que jo recomane es un pub que està en el Port de Sagunt, encara que està un poc lluny encara val la pena anar perquè està molt bé,tenen molts bons preus,té bon ambient,la música està molt bé,amb un cambrer molt amable...

Anónimo dijo...

Jo recomane a tots anar al riu a passejar que és una cosa que m`agrada molt. Es pot anar en bici ,a peu o correguent.Jo vaig amb els meus fills i el meu marit els quatre amb la bici, baixem pel Pont de Sant Josep i anem cap a l´ esquerra fins l´ hemisfèric. Després tornem fins el Parc de Capçalera de part a part. Hi ha diversos ambients de jardí,des de pistes de patinatge, molts estancs d´ aigua, espais de columpis per els xiquets. Sempre està ple de gent en bici o correguent o passejant. Crec que tenim molta sort de tindre un espai com el riu tan gran i tan divers per a passejar i fer esport. A. A. M.

Anónimo dijo...

Jo vos suggerisc que aneu als jardíns de Monfort,están mol prop d´ací en la Plaça de la Legió Española prop de L´Albereda.És un jardí clàssic es xicotet pero té molts arbres i en algunes zones una exuberant vegetació.També te moltes fonts i estatues.Resulta molt relaxant passejar per ell o assentar-se a llegir un llibre.

chus

Anónimo dijo...

Pues yo, para los golosos,les recomiendo una visita al Sarier, o al Rin, (al final de Emilio Baró) y tomar un chocolatito con leche condensada, y unos churritos caseros recién hechos, ¡una gozada!

Anónimo dijo...

El lloc és un restaurant en el Cabanyal i s´anomena L´Entrepà.
Està al carrer Major ( Josep Benlliure).
És un restaurant xicotet i ambientat amb ceràmica de València i coses molt antigues i curioses.
El menu pot ser sorprenent, podeu demanar qualsevol clase d´arrossos, peix d´ací de platja i per últim les postres que son casolanes.
I després podeu passejar pel barri o per la platja de la Malva-rrosa.

Anónimo dijo...

Jo recomane el casc antig, val la pena, a pesar de lo brut que esta, m'agrada descubrir les finques que van restaurant, i com a broche final LA LLONJA. No puc pasar sense asomar el cap i dirli lo bonica que es.

Anónimo dijo...

Jo vos recomane un pub. Està en el Port de Sagunt. Està situat al carrer principal, a l´Avinguda del Mediterrani. Li diuen "La perla negra". És un pub molt selecte. És molt tranquil entre setmana. Els caps de setmana és quan més m´agrada perquè hi ha concerts en directe de música de tots els estils. La decoració és tota de fusta amb grans taules redones i uns sillons comodíssims. El millor de tot és que els còctels frutals estan molt bons i molt bé de preu. Esteu invitats. Seria un plaer, qui vulga jo l´acompanyar-me. Amineu-vos.

Lauis

Anónimo dijo...

El Parc de la Granja

Está situat en Burjassot.Es un parc molt peculiar i es diferebt aels altres per la seia amplitut les seves zones de jocs,i les seves fonts, ya que en plena ciutat és dificil trobar un parc que pugem tenir llibertat per a qualsevol edat ya que té per a nes petis, mitjans,i persones adultes.

El parc disposa d´un tren que el diumenjes fa les delicies del nens.Les zones per als petits estantotes amb el terra embuatat i els granxadors son de rodes reciclades.Despres passem als de mes edad, son grans espais on podem practicarpatinatge,jugaram el monopatin.Tambe te un circuit per a bicis i un altre per fe futin.molta gent corre al parc a tall d´entrenament fins i tot crec que hi ha equips de futbol que l´utilitzen per a agafar fons corren.
Tambe disposa de máquines per a la gent major on podem fer exercici de cintura,braços,cames,etc,crec que está molt be i te grans arborits que l´estiu han de donar ombra els dies de calor.A la gespa s´esta molt be llegim be tombat o simplement descansat

Anónimo dijo...

Vos invitaria a visitar Capitania General. Està a la plaça de Tetuán nº22. L´església és preciosa,l´entrada és possible si portes un passe especial per a grup.
El primer que podrien vore és un mite, l´estàtua de Franco. La temen molt Té jardins, claustres passadisos,salons etc Una persona del recinte és l´encarregada d´ explicar tots els recorreguts

Anónimo dijo...

Un lloc que m’ agrada de València és anar pel barri del Carme per a passejar , dinar , i sopar, i vorem els edificis antics i rehabilitats . En el barri també i a La Llotja i el mercat que és molt important i està reconegut com el més bonic de quasi tota Espanya, per la nit hi ha molt ambient per a la gent jove ,es pot sopar de tapes,italians, cuina valenciana etc.,i d’aprest de sopar anar a veure cafè ,tomar unes copes i escoltar música,pel mati es pot visitar la plaça de la Verge i caminant pel carrer es trobarem el Miquelet ,la plaça de la Reina i molt propet Santa Catalina ,al voltant està la plaça Rodona que els caps de setmana venen moltes coses com pardalets, gossos, estampes, llibres, monedes etc. Es fa tard i anem a dinar adéu. Maria Josep.

Anónimo dijo...

Un lloc que m’agrada és el palau del Marqués de Dos Aigües està situat al centre de València. M’agrada perquè pareix que estàs visquent altra època per com està moblat i ben conservat.
La cuina és molt boniqueta aquest Palau està el museu de ceràmica.
El dissabte i diumenge és gratuït.
Pepa

Anónimo dijo...

UN PASEIG PEl VALÈNCIA


Si vens a Valencia amb poc de temps, jo et recomanaría que et pegaras una volta pel barri del Carme. Es un barri per a pasejar i sentir l´ànima valenciana que l´envolta. Si vens des de la plaça de l´ajuntament has de deixar l´estació del Nord a la teua espatlla i quan la mateixa plaça es dividix en dos has d´agafar el carrer de la dreta. Aleshores comença a disfrutar del teu paseig.

Tendes de records valencians, ventalls, peinetes, articles de cuir, nines vestit de falleres imans amb paelles valencianes etc., articles que solament voràs a València.

Anónimo dijo...

LA LLUM DE LES IMATGES


Jo recomanaria la Llum de les Imatges en València, la glòria del barroc, situat en ple centre de València .té els sostres molt bonics,en l església de San Martin te el sostre molt blanquet amb franges dorades ,en l’ església de San Esteve està el tresor blau i l’ església San Joan de la Creu té la Verge del Desamparats .

Anónimo dijo...

PASSEIG PER VALÈNCIA
València és una ciutat molt bonica. El passeig pel barri antic relaxa i invita a gaudir de cada racó. Al mateix temps tenim una varietat de llocs per a poder descansar i prendre una cervesa amb picadeta. Els carrers són estrets, com cal per una ciutat calorosa en estiu, i aixina es conserva millor la frescor en el carrer i les vivendes. Esta forma de construir formant carrers estrets, el vam aprendre tant dels jueus com dels moriscs, ja que aquest barri estava dintre d’ ambdues muralles, de les quals queden encara testimoni.

Per fortuna s’està recuperant gran part del barri, ja que en les riuades que va sofrir València aquest barri fou un dels més afectats, ja que quantitat de finques van caure a terra o quedaren en mal estat .

Podem continuar i apleguem a la Llotja, Els Sants Joans i El Mercat . La llotja fou construïda entre els anys 1482 i 1498, el seu estil es gòtic i el constructor fou Pere Compte. L’església del Sants Joans d’estil gòtic, de la qual destaca l’amplia façana amb forma de retaule sobre una terrassa, amb front de la Llotja i rematada per una penell “el pardal de Sant Joan”.

c.l.f.

Fran dijo...

El lloc que jo vos recomane son els JARDINS DE VIVERS o tambe anomenats JARDINS DEL REAL.
Estan situats entre el carrer del Pintor Genaro Lahuerta i la Avinguda del Botaqnic Cabanilles i els carrers San Pio V i carrer Jaca.
Es considerat com un dels pulmons de la ciutat,gracies a la seua gran varietat de plantes i arbres que s`hi troben en ell
Son uns jadins ideals per a passejar i disfrutar de la naturalea gracies a la tranquilitat que es respira i per els seus amplis carrers que recorren tot el jardi.Dins del jardi no se sent casi ningun soroill de vehicles i per aixo pareis estar en plena naturalea.

Anónimo dijo...

NO TE LA POTS PERDRE...
A pocs Km. de València tenim un dels paisatges mes bonics que pugueu imaginar "LA ALBUFERA".
rodejada per inumerables marjals, culivats d'arròs i bosc mediterrani
del Saler
Tot aquest conjunt, fa que et done una sensació de frescor, recrea la vista, dona pau i convida a passejar. L'hora més recomanable per a gaudir del panorama és a la posta del sol.
Ja donareu les vostres opinions...
c.l.f.

carmen dijo...

Jo vos recomane pegar una volta p'el restaurant "L'alfabega" a on es fa una cuina mediterrània, on podem trobar tradició i modernitat i bon gust. A més a més te la particularitat que han apostat per promoure la obra de Artistes valencians oferint el seu saló privat com expositor. Quan vaig preguntar de qui eren els quadres exposats em van dir que eren d’un artista jove: “pepemulticrea”, i que en aquests dos mesos es podria veure algunes obres de la seua col·lecció “Imaginació y Realitat” que em va agradar molt, el fullet del artista deia "ens mostrava el seu treball en pintura digital, tenint com resultat una col·lecció plena de colors vius e imaginació".
Ho record tot i amb molt d’afecte perquè va ser un dia molt bo per a la meua família.
C.V.

Anónimo dijo...

Jo vos recomane pegar una volta p'el restaurant "L'alfabega" a on es fa una cuina mediterrània, on podem trobar tradició i modernitat i bon gust. A més a més te la particularitat que han apostat per promoure la obra de Artistes valencians oferint el seu saló privat com expositor. Quan vaig preguntar de qui eren els quadres exposats em van dir que eren d’un artista jove: “pepemulticrea”, i que en aquests dos mesos es podria veure algunes obres de la seua col·lecció “Imaginació y Realitat” que em va agradar molt, el fullet del artista deia "ens mostrava el seu treball en pintura digital, tenint com resultat una col·lecció plena de colors vius e imaginació".
Ho record tot i amb molt d’afecte perquè va ser un dia molt bo per a la meua família.
C.V.