jueves, 18 de noviembre de 2010

Exposició de Carme Tamarit "Mira-les"


CCOO PV i FEIS presenten l’Exposició Mira-les de Carme Tamarit. Dibuixos i pintures que tenen en comú el món de la dona, sempre dins d’un context cultural i social diferent del nostre. He volgut fer-les un homenatge i reconeixement a aquestes dones que sostenen el pes de les seues famílies i de la societat on viuen. El futur de totes les cultures serà més femení, més suau, més tendre, més estètic, més poètic…valors de dona amb la força unificadora de la humanitat.

Estarà exposada des del 25 de novembre al 10 de desembre de 2010 en dos espais. Espai 1, seu de CCOO PV; Espai 2, seu de FEIS. Horari de visita 10-13h. i de 17-19h. Aquesta exposició es fa en suport del projecte de cooperació i solidaritat per a millorar les condicions de salubritat i habitabilitat de l’Asentamiento S. Francisco al municipi de Tacuba a El Salvador (CA). A aquest projecte del Comité de solidaridad Oscar Romero anirà destinada una part dels fons provinents de la venda d’aquestes obres.

El acte d’inauguració tindrà lloc al saló d’actes del sindicat a les 13 h. del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència sobre les dones.

Carme Tamarit Ortega (València 1949) En l’any 1974 es va graduar en decoració i disseny gràfic a l’Escola d’Arts i Oficis Artístics de València. Comença a treballar en decoració i disseny per diverses entitats i institucions valencianes. És primer premi per a la imatge corporativa del Patronat Ramon Llull. 1985. (Palma de Mallorca). Premi de la Federació de Dones Progressistes de la CV. 1997. Realitza nombrosos treballs d’interiorisme. Treballa en disseny de ceràmica, bijuteria i vidrieres. Realitza exposicions de quadres a diferents municipis (Foios, Piles, Godella).

FEIS

Si vols saber més, fes clic ací.

No hay comentarios: