miércoles, 23 de noviembre de 2011

MANIFESTACIÓ CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA 25 NOVEMBRE DE 2011

Lloc: Parterre
Hora: 19,30 hores
Recorregut: Jardins del Parterre (cantonada C/Pau) Palau de Justicia, Colón, Xátiva, Av. Maqués de Sotelo i finalitza en el centre de la Pça. de l’Ajuntament.

LEMA: "EL MASCLISME MATA".

15 comentarios:

Anónimo dijo...

jo pense que les dones hem de donar-nos el nostre lloc i no permetre que un home ens maltracte. Hem d'actuar amb temps i no deixar que la cosa vaja a majors.
Eda Rodriguez

Anónimo dijo...

Jo pense que la persona maltractada tindria que denunciar aquest fet i no amagar-se i pensar que no tendria que passar més. I el més roí es que una persona pot agredir a altra. Tots som iguals i una persona no pot ser superior a altra o pensar això. Revelar-se no és la solució, moltes vegades es alimentar l'odi de la persona que maltracta.
Denis

Anónimo dijo...

Jo crec que si una dona és maltractada ha d'anar ara mateix a denunciar.
IVAN

Anónimo dijo...

Jo crec que les dues parts tenen la mateixa culpa i passen el mateix sufriment.Amb la gran difència que a nosaltres(les dones) ens peguen i ens maten.

Andrea

Anónimo dijo...

La meua opinió és que les dones no han de deixar que els falten el respecte mai des de el principi posar uns limits.

Hizan_MoonLight dijo...

Jo crec que hem de tindre una miqueta de respecte per què moltes vegades ese respecte que es per origina que existisquen casos d'homens que maltracten a dones i dones que s'aprofiten.
Jo crec que per a poder solucionar això hem de tindre més tolerància i respecte capa l'altra persona.

cristian herrera dijo...

jo crec que perquè la violència de gènere s`eviti han de posar la parella de la seua part perquè si l´home li comença a cridar o insultar i la dona ho permet ja comença a permere que li falti al respecte i el següent sera aixecar-li la mà i el millor que podem fer és tallar des del principi aquest comportament i sino es pot doncs tocaria tallar amb aquesta persona

Anónimo dijo...

Jo pense que les dones no havíem de permitir que els homes les maltractem ni psicologicament ni fisicament i parar aixo des de el principi per què després es pitjor

Anónimo dijo...

Jo pense que ninjú és menys que altre i tots tenim els mateixos drets tant l´ home com la dona i no es deu permitir que continuen les mortes perque ja es un problema de la sosietat.

VERÓNICA MAZA

Anónimo dijo...

La violència de gènere

Jo crec què les dones són molt celòses que els seus novios estan amb les seues amigues i els homes també es posen celòsos quan les seues novies estan amb els seus amics .
Quàn els homes es posen a dicutir amb la seua dona es ponen molts furiosos i no saben el que fan.

Anónimo dijo...

Jo pense que la violència de gènere ès roïna, per què tot som iguales i no debem tratar de malees maneras al company.

Anónimo dijo...

És una cosa que no m'entra al cap. Em refereixo a l'acció que porta a això. Com algú, és capaç de fer mal a la persona a qui estima? Com pots estimar algú i al mateix temps cridar / i inútil o pegar-li? En fi, crec que les autoritats has d'estar més atentes pel que fa a defensar el dret de la dona a ser defensada no amb simples ordres d'allunyament sinó també amb mà dura cap a ells donar-los un gran escarment.

Anónimo dijo...

Jo crec que no hi ha diferències entre homes i dones,qualsevol tipus de maltracte s´ha de considerar de la mateixa forma tant per uns com per altres.
És molt trist que encara hui en dia haguem de suportar esta situació, normalment les persones que patixen un maltracte tant físic con psicològic el patixen en silenci ja que la por no deixa vore més enllà.
Els maltractadors són persones que es nutrixen d´aquest mateix por per así engrossar el seu propi ego.

Anónimo dijo...

jo crec que totes les persones som iguals i ningu es més que el l ´altre,també pense que ahui en dia es veuenmolts de casos de maltratament a dones o homes en la televisió, crees k això eixisteis de molt abans peró ahui amb els medis de comunicació es fanvore moltissims més casos que ocurrixen en tot el món, i es fan vore que hi ha associacions contra el maltratament per a les persones que es donen per aludides o a les victimes

Anónimo dijo...

Yo creo, que es muy difícil encontrarse en esa situación, y es muy fácil decir yo haría esto o lo otro desde fuera.Las medidas que yo pondría son: ayudar a las personas que lo sufren, pero sobre todo educar a las personas desde pequeños el que todas las personas somos iguales.También no nos olvidemos del maltrato infantil, y cuando escuchamos que el juez a dejado en libertad a unos padres que maltratan a su hijo.